mycomputer.BG

Ученическите лагери в Перник с нова зимна програма

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 835 | Брой коментари 0
14:37 16.10.2019

Отново интересни и полезни програми за деца ни предлагат от офиса на Ученически отдих и спорт в Перник.

Традиционно бившите ученически лагери предлагат програми за деца и тинейджъри на достъпни цени и в периоди, съобразени с индивидуалните изисквания на групата.

Най-атрактивните програми този сезон са „Зелено училище Шумнатица” и „Ски училище за начинаещи в Шумнатица“.

Ето какво споделят от офиса в Перник за двете програми:

„Зелено училище Шумнатица”

„Екипът на „Ученически отдих и спорт” ЕАД разработи за Вас и Вашите деца нова и атрактивна програма, която ще превърне дните на детския лагер в незабравим спомен. Тя включва интелектуални игри, забавни конкурси, песни, танци, творчески изложби. Програмите на детския лагер са със спортно-занимателен характер и са адаптирани за всяка възрастова група. Разнообразните активности и състезатиелният дух на игрите провокират усещането за екипност и са само част от приготвените за децата изненади.

Екипът ни се състои от специалисти, чийто житейски път е свързан с деца и имат дългогодишен опит в работата си. Ние ще подкрепим изграждането на нови приятелства и придобиване на нови умения и опит, защото вярваме, че всяко дете е специално и трябва да бъде окуражено по пътя на своето индивидуално развитие.

Програмите „Зелено училище Шумнатица” се осъществяват целогодишно в почивна база „Шумнатица” – к.к. Боровец. Със своите широки зелени пространства и обновената си материална база, комплексът е чудесно място за отдих.“

„Ски училище за начинаещи в Шумнатица“

„Ски зона „Шумнатица” е с леко ниво на трудност и е подходяща за начинаещи и по-неопитни скиори. Намира се в прилежащия двор на почивна база “Шумнатица (1400м.н.в.). Просторният комплеск е ограден и притежава всички необходими съоръжения в областта на снежните спортове. Разположението на ски гардероба в близост до стаите за настаняване и до лифтовото съоръжение, позволява на гостите на училището удобство при екипирането и подготовкатка за предстоящите снежни преживявания. Със своето добро местоположение и достъпни цени, ПБ „Шумнатица” е предпочитано място за зимни забавления пред натоварените писти на курорта Боровец.

В ски училище „Шумнатица” се организира и провежда качествено обучение по ски алпийски дисциплини за начинаещи от всички възрасти. Системата, по която се ръководи обучението е грижливо подбрана и съобразена с индивидуалните умения на всеки участник.

Екипът от ски инструктори е с богат опит при работа с деца. Акцент в работата е индивидуалния подход, мотивацията за активна спортна дейност и удоволствието от обучителния процес.“

За подробна информация относно тези и други предлагани програми от Ученически отдих и спорт Перник, можете да позвъните на телефон 0886 104 703 или да посетите офиса на място на ул. Княз Батемберг № 4 (до Израелската питка).

 

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени