Участници от над 10 държави в "Бългаиря търси талант"

от PernikNews
Последно редактирана на: 17:00 17.03.2016 | Прочитания 468 | Брой коментари 0
02:31 18.03.2016
На 20-и март, неделя, от 20.00 часа зрителите на bTV щe станат свидетели на най-необикновения епизод в шестгодишната история на “България търси талант”. Участници от над 10 страни ще изявят с различен успех своите таланти пред българската публика. В шоуто ще се включат представители на Украйна, Сърбия, Русия, Италия, Уганда, Камерун, както и етнически българи от Македония, Сърбия, Западните покрайнини и дори Германия, Виетнам и Южна Корея. Всички те идват в България специално, за да участват в предаването. Сред тях са доброволец от Африка, който заменя престъпния начин на живот с танци; политически емигрант, патриотична българка, която води над 30 деца за участие в шоуто, както и момиче с немско име, но българско самосъзнание.

Един от членовете на журито ще удари златен бутон за един от най-шокиращите участници в тазгодишното издание на формата. В трети епизод на шоуто ще се изявят таланти, които  никога досега не са се качвали на сцената на “България търси талант”.
Зрителите ще видят уникалния талант на един българин, който е сред малцината с подобна дарба в света, както и най-забавния танцьор на сезона,  момиче, чиято история ще трогне зрителите, няколко странни кандидати за слава и мултимедийно шоу, което впечатли публиката, водещата и съдиите.автор: СЛАВА
Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени