Убитият затворник Пелов бил с 2 пистолета "Макаров" и още три пълнителя, екзекуцията е заради жена

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 536 | Брой коментари 0
16:11 06.06.2018

Убитият затворник Владимир Пелов е бил тежко въоръжен. В него са открити два пистолета „Макаров“ и още три пълни с патрони пълнителя. Държал и бинокъл с термокамера. Това съобщиха за Фрог източници от МВР.

Той причакал набелязаната мишена Марио Панчев облечен със спортен екип и баскетболна топка. Започнал да стреля, но не очаквал, че Панчев ще отвърне на стрелбата. Усетил отпор, Пелов хукнал да бяга. Първите три  куршума, изпратени от Марио, попаднали в бедрото му. Четвъртият се оказал смъртоносен. Застигнал го в тила и засегнал долната му челюст.

Момче станало неволен свидетел на убийството. То чакало наблизо Марио Панчев, с когото имали уговорка да се видят. Успял да чуе изстрелите и се притекъл на помощ на приятеля си. Видял го да лежи окървавен. Казал му: „Викай спешно линейка“. Панчев е ранен в корема. Засегнати са  черния му дроб и дебелото черво. Лекарите от "Пирогов" се борят за живота му.

Според източниците ни Владимир Пелов отдавна вдигнал мерника на Марио Панчев заради жена. Твърди се, че Пелов подозирал Панчев, че станал близък с жена му.  Любопитното е, че Пелов опитал да убие Панчев още докато бил на 16 г., припомниха от МВР. Реално тогава започнала връждата им/frognews.bg

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени