Убиецът на наркодилъра Роберт от Перник е задържан на летище София!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 22.11.2017 | Прочитания 4962 | Брой коментари 0

Цветан Иванов
08:10 22.11.2017

Убиецът на наркодилър номер 1 на Перник Роберт Величков беше арестуван снощи на летище София. Новината съобщава "Телеграф", като се позовава на източници от МВР.

31-годишният Цветан Иванов кацнал със самолет от Италия. Още на аеропорта той обявил, че идва у нас, за да се предаде, а гранични полицаи го задържали и конвоирали към Перник. По оперативна информация Цветан се укривал при свои роднини на Ботуша.

"Предполагаме, че е разбрал, че го издирват из цяла Европа и е преценил, че най-удачно за него е да се прибере", коментираха криминалисти. Цветан ще бъде обвинен в убийството на Роберт Величков.

Той го разстреля с 5 куршума почти от упор пред бар "Малибу" в миньорския град, след което избяга. От прокуратурата обявиха, че той е загубил 2000 лева в казино, където играл с чичо си, афектирал се и гръмнал Роберт заради спор на улицата. Цветан е родом от Плевен, правил е опит за самоубийство, злоупотребявал е с алкохола, обявиха още от обвинението.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени