Турнирът за купа "Иво Ангелов" се превърна в празник на борбата в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 402 | Брой коментари 0
20:44 09.11.2018

Кристиян Петров в кат. до 32 кг, Спартак Валентинов 47 при децата и Роберто Владов в кат. до 52 кг при момчетата , са тримата носители на шампионски отличия за клуб по борба „Миньор” от проведения в Перник турнир за купа „Иво Ангелов”. Турнирът е трети поред и по мнението и на участници и организатори  остава като едно изключително добре организирано състезание от такъв ранг. Тази година участници и отбори записаха своеобразен рекорд като участие – участваха 117 състезатели от 17 клуба от страната, Македония и Сърбия.

„Много съм доволен от представянето на състезателите от нашия клуб. Естествено можехме да вземем още медали, но някои от момчетата допуснаха грешки, които естествено се отразиха на представянето им. Но не бива да забравяме, че това са деца, големият спорт е пред тях. Трябва само да са постоянни в желанието си за победи и да продължават да тренират все така упорито” – сподели за Перник нюз треньорът  Радослав Василев.

В зала „Борис Гюдеров” младите борци се срещнаха очи в очи със своите кумири в борбата. Тук бяха гости от федерацията по борба, старши треньорът на националите Армен Назарян, много  известни състезатели. 

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени