Цялото наследство на Кърк Дъглас отива за благотворителност

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 288 | Брой коментари 0
14:03 24.02.2020

Прочутият актьор Кърк Дъглас, който почина на 5 февруари на 103-годишна възраст, е оставил цялото си наследство за благотворителност. Звездата от „Спартак“ е дарил посмъртно 61 милиона долара, като най-голяма част от средствата отиват за собствената му фондация „Дъглас“, която „помага на тези, които не могат да си помогнат сами“.

Сред бенефициентите са Синайския храм на Уестууд, който е дом на детския център „Кърк и Ан Дъглас”, както и театърът на „Кърк Сити”. Западните медии отбелязват, че по този начин актьорът е оставил без наследство сина си Майкъл Дъглас.

Кърк Дъглас има трима синове – Майкъл, Джоел и Питър. За кончината му в началото на месеца съобщи звездата от „Методът Комински“. "С огромна тъга с братята ми трябва да съобщим, че Кърк Дъглас ни напусна днес. За света той беше легенда, актьор от Златната ера на филмите, но за мен, Джоел и Питър той беше просто Татко. Нека завърша с думите, които му казах на последния му рожден ден и които завинаги ще останат истина: Татко, обичам те толкова много и съм горд да бъда твой син“, написа Майкъл Дъглас в социалните мрежи тогава./Монитор бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени