Цвети Стоянова вярва в извънземни

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 383 | Брой коментари 0
08:16 20.11.2018

Гимнастичката Цвети Стоянова вярва в извънземни. Това загатна самата тя със свой мистериозен пост в Instagram. Красавицата публикува своя снимка с една от най-обсъжданите български книги - „Царичина съдбовен контакт“. Автентичните спомени на феномена Елисавета Логинова описват операцията с разкопките в секретен военен обект.

„Не е нужно да видиш еднорог, за да повярваш в чудесата, които се случват всеки ден около нас“, написа Цвети. За да подчертае своите думи, тя се беше пременила в специална качулка с еднорог. В хаштаговете беше написала две от английските думи за извънземни – ufo и aliens.

Преди няколко дни Цвети беше пуснала друга снимка, на която беше сложила рогче от митично животно.

Бившата световна шампионка е завладяна от загадката на Царичина. Според слуховете тя дори е включена по някакъв начин във филма, който се снимаше през лятото. В лентата Луиза Григорова се вживява в ролята на Елисавета Логинова. Филмът ще е игрален, пише в. "България днес".

В друг свой пост Цвети написа: „Проблемът на този свят е, че всеки иска магическо решение на проблемите си, а същевременно отказва да повярва в магията“ и добавя: „Ако си уплашен, просто бъди по-страшен от това, което те плаши“./Новини

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени