Цвети Стоянова изтри белезите от инцидента с поредица от операции!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 337 | Брой коментари 0
07:44 17.02.2018

В продължение на няколко месеца Цвети Стоянова се подлага на серия от пластични интервенции, с които иска да изтрие белезите на смъртта от тялото си, научи HotArena.

 Многобройните операции, които гимнастичката претърпя, за да бъде спасен животът й след полета от 6-ия етаж, са оставили множество дълбоки следи по кожата й. Най-ужасяващи били двата белега на врата й, причинени от апаратите, през които грацията дишаше, докато беше в кома, писа „Ретро“.

 След като се възстанови и проходи, Стоянова ги криеше с плътни колиета всеки път когато се появяваше публично. Столична клиника обаче научила за нейния проблем и я поканила да стане тяхно рекламно лице, а в замяна й предложили да извършат терапията по заличаването напълно безплатно.

 Новото ежедневие на златното ни момиче повлияло и на фигурата й и тя наддала с 5 килограма. С напълняването се появиха и спекулации, че чака бебе от футболиста Александър Любенов. Оказа се, че килограмите са вследствие на нормализирането на хормоните в тялото й.

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени