ЦСКА продаден, Стойчо се връща в тима!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 08.07.2013 | Прочитания 583 | Брой коментари 0
21:03 08.07.2013

Страхотната сага около ЦСКА е на път най-после да приключи. От сигурни източници се разбра, че "Титаните" Димитър Борисов и Иво Иванов са се разбрали с групата бизнесмени "Червени шампиони" начело с Александър Томов и Александър Тодоров, която пожела да спаси "армейците".

Още от утре се очаква новото ръководство да стъпи официално в длъжност в Борисовата градина. Разбра се, че Томов дори вече провел разговор по телефона със Стойчо Младенов и му казал да изведе "червените" за тренировка във вторник. Легендата обаче заявил, че ще се появи на стадиона само ако види документа за покупко-продажбата на клуба.

Както по-рано стана ясно, групата бизнесмени, станала известна в обществеността като "Червени шампиони", изрази готовност да изчисти дълговете на "армейците", но до 10 милиона лева. Останалото ще бъде поето от сегашните собственици Иво Иванов и Димитър Борисов.

Oчаква се сделката да бъде финализирана още утре./БЛИЦ

GERB

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени