Трима се изправят пред правосъдието в Радомир

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 236 | Брой коментари 0
10:54 29.03.2019

Столичанин ще отговаря за управление на нерегистриран автомобил. На 24 март, в с. Гълъник бил проверен лек автомобил Фолксваген „Голф“, шофиран от 68-годишният В.И. от гр. София. Органите на реда установили, че колата не е регистрирана по надлежния ред в Р. България. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Двама ще бъдат съдени за шофиране на мотопед и автомобил в нетрезво състояние, както и за това, че двуколесното превозно средство е било без регистрация.

На 24 и 25 март, в с. Дрен и гр. Радомир били проверени мотопед „Пежо“, управляван от 42-годишнят А.Б. от Дрен и Опел „Астра“ с водач К.Б./25 г./ от София. Алкохолните им проби се оказали положителни – 2, 18 на първия и 1, 47 на втория. Оказало се, че мотопеда не е регистриран по надлежния ред в Р. България. Привлечени са като обвиняеми и им е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени