Lotus homes

Три пожара с материални загуби са гасени в Перник през почивните дни

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 220 | Брой коментари 0
12:25 22.06.2020

На 19 юни около 21, 30 ч. е подаден сигнал за горящ апартамент в пернишкия кв. „Христо Ботев“. Един екип на РСПБЗН – Перник локализирал пламъците. Изгорял е котлон и са опушени стените на жилището. Причината е неправилно ползване на нагревателния уред. Няма пострадали хора и нанесени други материални щети.

Пожар в къща е възникнал на 20 юни, на ул. „Горно Могиличе“. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са бяла, черна и компютърна техника, мебели, входна врата и опушени стени. Няма пострадали хора.

Служители от Първо РУ разследват причините за пожар във фризьорски салон. Студиото намиращо се в центъра на гр. Перник пламнало на 21 юни около 01 ,30 ч. Частни гардове, охраняващи обекта реагирали първи и щетите са минимални. Засегнати са част от прозорците и входната врата на салона, които само са опушени, а едно стъкло е пукнало от нагряването. Извършен е оглед и е започнато досъдебно производство.


 

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени