mycomputer.BG

Три пожара с материални загуби са гасени от огнеборците в Перник и Радомир

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 186 | Брой коментари 0
13:47 02.01.2020

Барбекю е горяло в пернишкия кв. „Мошино“. Сигнал за произшествието е подаден в последния ден от старата година, около 07, 20 ч. сутринта. Пристигналите на място пожарникари ликвидирали пламъците. Унищожени са около 30 кв. м. покривна конструкция, мебели, бяла, черна и компютърна техника и оборудване. Причината е късо ел. съединение. Няма пострадали хора.

Домашно имущество е изгоряло при пожар в апартамент в гр. Радомир. Два часа преди настъпване на Нова година е подаден сигнал за горящ апартамент, на ул. „Янтра“ в гр. Радомир. Причината е неправилно ползване на отоплителни уреди. Загубите са незначителни -  опушени стени и част от домашното имущество.

Електромери и прекъсвачи са унищожени при пожар в ел. табло. Съоръжението на електроразпределителното дружество е пламнало на 01 януари, около 21, 00 ч., в пернишкия кв. Драгановец. Причината е късо ел. съединение. Унищожени са 4 електромера и 5 прекъсвача.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени