mycomputer.BG

Три опции да подновите договора с „Топлофикация“ Перник!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 29.09.2020 | Прочитания 3439 | Брой коментари 0

инж.Спасов
06:46 29.09.2020

Три опции имат потребителите на „Топлофикация“ Перник, които искат да подновят и за следващия отоплителен сезон договорите си. Както е известно от няколко години топлоснабдителното дружество предлага на абонатите си договори за внасяне на равни месечни вноски през годината. И тази услуга се радва на изключителен интерес сред перничани.

„Тази година сме направили така, че абонатите да бъдат затруднени минимално. Договорите остават без промяна от миналата година. В някои изчислени суми може да има леки промени, каза за Перник нюз директорът инж. Любомир Спасов.

Той поясни, че перничани имат три опции за преподписване на договорите, които тази година ще са във вид на заявления. В тях абонатът отбелязва, че е съгласен да продължи отношенията си с „Топлофикация“ при предишните условия. Единият начин е да се пусне такова заявления в Минна дирекция, другият е след няколко дни да се изтегли от интернет бланката и да я попълни. След което само да я занесе в "Топлофикация".  Всеки като влезе със своя номер в мрежата ще види и сумата, която е определена по договор. И третата опция ще е – такава бланка ще има в пликовете с последната сметка на дружеството. Всеки абонат може да я попълни и да я пусне в дружеството.

Крайният срок за подписване на тези заявления е края на месеце октомври.

Coca Cola

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени