mycomputer.BG

Три момичета и едно момче са задържани за притежание на марихуана

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1111 | Брой коментари 0
10:30 28.10.2019

Близо 40 грама марихуана са иззети при няколко успешни акции на служители от Първо РУ – Перник. Задържани са 3 момичета и едно момче, съобщават от пресцентъра на пернишката полиция

На 25 и 26 октомври, криминалисти от Първо РУ провели специализирани полицейски операции, при които са открити и иззети общо около 40 грама марихуана.

Били претърсени три момичета на централния градски площад в гр. Перник, като у 2 от тях са намерени и иззети полиетиленови пликчета, съдържащи суха зелена листна маса. Количеството на намерената марихуана било общо около 10 грама – по близо 5 грама във всяка от девойките. Тийнейджърките на 15, 16 и 18-годишна възраст са познати на органите на реда с наркотични вещества.

Проверен е и 17-годишен младеж на ул. „Охрид“ в областния град. В него са намерени малко над 14 грама марихуана. При претърсване на общи части на мазе на адреса на който живеел са открити още около 15 грама марихуана.

Четиримата са били задържани за 24 ч. с полицейски мерки.

Започнати са досъдебни производства и действията по разследванията продължават.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени