mycomputer.BG

Три лесни и ефектни DIY подаръка за Свети Валентин

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 14.02.2020 | Прочитания 256 | Брой коментари 0
07:01 14.02.2020

На празника на влюбените – Свети Валентин, всеки иска да покаже на половинката си колко много я обича. И защо да не почерпим някоя идея - как да прекараме един незабравим ден, осигурявайки си приятна атмосфера, усмивки и изненади? Наталия от "Natalis Beauty" дава три идеи за лесни и ефектни DIY подаръка за Свети Валентин:

Обясненията в любов трябва да се правят всеки ден в годината. Не само на 14.02. Но какво пък ако изненадаме половинката ни приятно И тогава с няколко послания? Идеята е следната:

Изписвате всяка причина на цветно лепящо се листче - продават се във всяка книжарница. Лепите листчетата на огледалото в банята или коридора и чакате  реакцията му.

Сладък буркан

Ще са ви необходими:

Най-обикновен буркан, цветни листа, сърчица, коноп за украса, вкусни лакомства

Украсете буркана в духа на Свети Валентин и го напълнете с желирани бонбони, шоколадови изкушения или лакомствата, които знаете, че той предпочита. Никой не остава равнодушен пред нещо сладичко!

Свещ с инициали

Друг много бюджетен и красив вариант е да му подарите персонализирана свещ с инициалите ви. Вече съм ви показвала страхотната идея с подложките за чаши от дънерчета, които изглеждат по този начин.

За да бъде по-стилизирана свещта и да си го кажем - не така сладникава, покрита със сърчица и брокат (защото все пак ще бъде позиционирана в неговия дом), можем да използваме стандартна бяла свещ, която да залепим върху дънерчето и да изпишем инициалите, все едно са издълбани върху дърво. Романтичен и непретенциозен жест, нали?/Дарик бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени