I-Study_school

Три бързи производства в Радомир за почивните дни

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 209 | Брой коментари 0
10:18 27.05.2019

Три бързи производства са започнати в Радомир.

33-годишен земенчанин е шофирал автомобил без книжка. Мъжът бил проверен в началото на почивните дни, на пътя с. Блатешница – с. Байкал, управлявайки Исузо „Тропер“. Органите на реда установили, че кара в едногодишния срок на отнетото му по административен ред свидетелство за правоупарвлене. Отведен е в районното управление и след разпит е освободен.

С 1, 40 промила алкохол в кръвта е шофирал автомобила си марка „Мерцедес“ 52-годишен перничанин. Той бил проверен на 24 май през нощта, в гр. Радомир. Мъжът отказал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за 24 ч. с полицейска мярка.

19-годишен радомирец е заловен вчера да управлява автомобил под въздействието на наркотици. Около 11, 30 ч., младежът бил спрян на ул. „Браня Миленкови“ в гр. Радомир, шофирайки „Ауди А3“. При изпробването му с техническо средство е отчетен положителен резултат за кокаин. Отказал кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 ч. с полицейска заповед. Работата по случая продължава.

 

GERB

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени