mycomputer.BG

Треньорът на Миньор (Перник): Чакаме официална покана за влизане във Втора лига

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 233 | Брой коментари 0
07:28 14.05.2020

Наставникът на Миньор (Перник) - Юри Васев, коментира ситуацията в клуба и заяви позицията на клуба относно важните решения, които БФС трябва да вземе, във връзка с първенството във Втора лига:

"Ние сме с една точка преднина и нямаме вина, че отборът на Септември (Симитли) е играл мач по-малко. Ако се беше доиграл полусезонът, нещата щяха да добият естествения си вид и тогава нямаше да се критикува този или онзи, че заслужава или не да влезе в по-горната лига.

До момента на прекъсване на първенството ние сме едноличен лидер в ЮЗ Трета лига. Съгласно Наредбата, щом има прекъсване, класирането е такова, каквото е заварено. Очаквам програма за подготовката за първенството на Втора лига.

Чакаме официална покана за влизане във Втора лига, защото така е най-правилно. Имаме обещанието на общината да вдигне бюджета. Стане ли факт това, ще привлечем няколко класни състезатели и вече сме напълно готови. Искам дебело да подчертая, че Перник е известен футболен център, мъжкият отбор е играл дълги години в професионалния футбол, давал е състезатели за националните гарнитури на България.

Имаме материална база, която отговаря на изискванията за получаване на лиценз", каза Васев./Спортал бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени