Трънчанин и брезничанин спипани с наркотици в Кнежа

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 230 | Брой коментари 0
16:11 17.07.2019

За незаконно притежаване на наркотици са задържани 26-годишен и 44-годишен. На 16 юли 2019 година в 17:00 часа служители от РУ Кнежа са извършили проверки в стаи на хотел в града.

В помещение, наето от 26-годишен от село Брезник, в нощно шкафче до легло е намерен полиетиленов плик, съдържащ топче от суха, зелена тревиста маса и съцветия с размери 1x1 см. В стая на 44-годишен от град Трън, са установени полиетиленов плик, съдържащ суха, зелена тревиста маса и съцветия с размери 1x5 см, полиетиленов плик, съдържащ бяло твърдо вещество с размери 1x2 см и две саморъчно свити цигари, съдържащи суха зелена тревиста маса с дължина всяка една от тях по 7 см. Дрогата е предадена с протоколи за доброволно предаване.

За намерените вещества мъжете са заявили, че това са наркотични вещества - "марихуана", "пико - амфетамини", и са за лична употреба. Предстои назначаване на физико-химическа експертиза за установяване вида на наркотичните вещества. За извършените проверки са съставени протоколи по чл.83 от ЗМВР и уведомен дежурен прокурор от РП - Кнежа. По случаите са образувани бързи производства за престъпление по чл.354 а, ал.5 във връзка с ал.3 от НК. Работата продължава разследващ полицай./Дарик

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени