Тръгват поредните три дела за различни престъпления, извършени на територията на областта

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 219 | Брой коментари 0
10:23 25.07.2019

Жител на гр. Батановци е привлечен като обвиняем за кражба на кабели. Престъплението е извършено през месец септември миналата година, когато от фирма, намираща се в бившия циментов завод в Батановци били откраднати около 50 метра кабел. В резултат на проведени множество действия по разследването и непрекъснатата работа на служители от Първо РУ и участък „Полиция“ – Батановци е установено, че кражбата е дело на 24-годишен местен жител, в съучастие с още трима младежи.

Работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.

Мъж ще отговаря за шофиране на автомобил в нетрезво състояние. На 26 юни, на пътен възел „Даскалово“ бил проверен джип „Тойота“, управляван от 55-годишен от кюстендилското с. Шишковци. При изпробването му с техническо средство за алкохол били отчетени 1, 8 промила. Привлечен е като обвиняем и работата о случая продължава.

Възрастен радомирец застава пред Темида за управление на нерегистриран мотоциклет. На 20 юли тази година, в гр. Радомир бил проверен мотоциклет „Житан“, управляван от 77-годишен радомирец. Органите на реда констатирали, че превозното средство не е регистрирано по надлежния ред в Р. България. Пенсионерът е привлечен като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени