mycomputer.BG

Тръгват няколко дела за различни престъпления, извършени на територията на областта

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 197 | Брой коментари 0
11:49 25.10.2019

Перничанка ще бъде съдена за шофиране на автомобил в нетрезво състояние. На 18 октомври, в гр. Перник бил проверен лек автомобил Шкода „Фабия“, управляван от 51-годишна жена от областния град. При изпробването й с техническо средство за алкохол били отчетени 1, 51 промила. Отказала кръвна проба за химичен анализ. Привлечена е като обвиняема и работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.

С рекордните 3, 59 промила алкохол в кръвта е шофирал автомобила си марка Фолксваген „Голф“ 42-годишен перничанин. Мъжът е проверен на 18 септември, в областния град. Отказал кръвна проба за химичен анализ. Привлечен е като обвиняем и работата продължава.

Криминално проявен и осъждан ще отговаря за кражба и опит за кражба. Престъпленията са извършени на 19 август тази година, когато 41-годишен перничанин откраднал метални предмети и направил опит да отнеме козметични продукти от магазин, но бил заловен от охраната. Привлечен е като обвиняем и му е направено предложение за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Брезник. 49-годишен мъж ще бъде съден за шофиране на нерегистриран автомобил. Той управлявал Фолксваген „Поло“ и бил проверен на 09 октомври, в брезнишкото с. Долна Секирна. Привлечен е като обвиняем и работата продължава.

Радомир. С 1, 71 промила алкохол в кръвта е управлявал автомобила си Опел „Астра“ 51-годишен жител на ковачевското с. Ракиловци. Мъжът бил проверен на 20 октомври, в с. Ковачевци. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Радомирец е шофирал лек автомобил „БМВ“ без книжка. 24-годишният младеж бил проверен на 20 октомври, в радомирското с. Кошарите. Свидетелството му било отнето по административен ред, което наказание все още не било изтърпяно. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Пловдивчанин ще бъде съден за шофиране на автомобил под въздействието на канабис. На 18 октомври тази година, в гр. Радомир бил проверен лек автомобил Фолксваген „Пасат“, управляван от 42-годишен пловдивчанин. При изпробването му с техническо средство за наркотични вещества е отчетен положителен резултат за канабис. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

 

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени