Тръгва кампания за набиране на средства за зарибяване на язовир „Пчелина“

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 211 | Брой коментари 0
00:41 02.03.2020

Тръгва кампанията „Зарибяване 2020“, която има за цел да събере средства за зарибяването на язовир Пчелина – съобщават от Централната рибноопазваща организация. Това е ежегодна кампания.

„Язовира претрърпя сериозен катаклизъм септември 2019 г , както мнозина от вас са запознати и според наши наблюдения количеството измряла риба е 1200-1300 кг бяла риба и не малко количество дребни рибки - костурчета, уклей, бабушка, бяла риба... За наша/ваша радост, проблема е сериозен , но не и непоправим. С кампания "Зарибяване 2020" не само, че ще компенсираме загубите, но и ще надградим!

До момента кампанията не бе обявена официлано , но събраната сума от 2019 до момента, прехвърля 9 (девет) хиляди лева ! Очакванията са на 1 април сумата да достигне НЕ събираната до сега сума за доброволно зарибяване в България - 16-17 хил лв !  Ако искате да сте съпричастни към каузата ни, като дарите сума по Ваш избор, начините са три:

- Банков път - банковата сметка е на профилната снимка на фейсбук страницата !

- Еконт , офис" Пазара" , наложен платеж за Марио Антонов 0897640280

- На ръка за хората от Перник, София и областта – 0897640280“ – поясняват от организацията.

Зарибяването ще бъде с: бяла риба или сом (уточнява се, кой от двата вида да е, по ред причини) толстолоб, шаран и бял амур.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени