Тръгва благотворителна кампания за жизненоважен апарат за пернишката болница

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1174 | Брой коментари 0
16:16 26.03.2020

Поредната благотворителна кампания тръгва в помощ на пернишката болница „Рахила Ангелова“. Тя се подема от перничанка, живееща в момента в Германия. Тук неин партньор ще е фондация „Богданова и Данаилова“.  Ето какво пишат от фондацията:

„Приятели и съграждани. За нас е изключително важно и приятно да ви запознаем с една благородна инициатива. Тя стартира от наша съгражданка в Германия. Това е Снежана Мьоклин. Тя не за първи път инициира благородни инициативи. Към себе си тя има подкрепата на свои приятели и съграждани в чужбина. В момент на световна пандемия ние тябва да бъдем изключително единни! Да си помогнем днес, значи да се спасим утре. За съжаление здравето ни има цена. Цена на жизненоважна апаратура, с която Пернишката болница почти не разполага. Имаме само два апарата за обдишване и те... са крайно недостатъчни

Кампанията е за събиране на средства именно за апарат. Ние, подобно на всички градове, държави и континенти сме убедени, че заедно в доброто сме уникални. Цената на един такъв апарат е около 17 000 евро.

За да могат добродетелите да бъдат сигурни, че дарените от тях средста ще бъдат разходвани по предназначение, ние Фондация "Богданова и Данаилова" предоставяме дарителска сметка BG49FINV91501217410354

Дарения могат да се пуснат и на Peypal:

Snezhana.moecklin@yahoo.de

Има и създадено събитие, в което своевременно ще информираме за новости и развитие“ – пишат от фондацията

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени