Тоца и Кочорапова най-спорни за Мис България

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 290 | Брой коментари 0
08:57 03.12.2017

Тоца и Кочорапова най-спорните носителки на Мис България, научи HotArena.

Последните две седмици най-обсъжданата тема беше изборът на Тамара Кочорапова за Мис България. Въпреки народното недоволство, Тамара каза, че няма да върне короната, защото се има за красива, а народът не е отворен за нов вид красота. Голяма част от журито отрече да е е гласувало за Тамара, а организаторката Ирина Папазова заяви, че тя самосиндикално е избрала Кочорапова за победителка.

С подобни, но значително по-малко хули, бе посрещната Антония Петрова през 2009г. За да затвори устите на зложелателите Тоца се яви на конкурса Мисис Русия и го спечели.

Изключителен скандал се оформи и на конкурса през 2012г. Титлата на първоначално избраната Ина Манчева официално бе отнета, като отиде при втората в крайното класиране – Габриела Василева. От екипа обясниха, че са взели това решение след хакерска атака и манипулация в гласуването на публиката.

Носителката на Мис България 2002 Теди Бургазлиева загуби правото си да ни представя на конкурса Мис Вселена заради голи снимки. Вариантите пред красавицата бяха два – да върне короната или да й опростят гафа. В крайна сметка тя запази короната, но загуби право да се яви на световния конкурс.

Същият скандал застигна и Мис България 2015 Марина Войкова. Тук ставаше дума за снимки по бельо в модното й порфолио и друга на която е гола, но е прикрила гърдите си, припомня „Телеграф“.

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени