Lotus homes

Тотото отчита голям ръст в търсенето на лотарийните му игри

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 274 | Брой коментари 0
16:43 10.06.2020

Българският спортен тотализатор (БСТ) отчита голям ръст в търсенето на лотарийните игри, които предлага. За последните три месеца ръстът е 103%, заяви директорът на дружеството Любомир Петров, цитиран от БТА.

В началото на годината скоростно бяха приети промени в закона за хазарта, които направиха тотото единствен участник в пазара на моментни лотарийни игри.

В същото време министърът на спорта Красен Кралев смени цялото ръководство на БСТ. Начело застана Петров, а в управителния съвет влязоха и двама бивши футболисти на "Левски" Христо Йовов и Гошо Гинчев, смятани за близки до властта.

Промененото ръководство на тотото си постави за цел модернизация на дружеството, пускане на нови игри и навлизане на пазара на спортните залагания. Обявено е, че се прави и мобилно приложение.

Като част от промените на пазара тотото започна партньорство с веригата магазини "Фантастико", както "Дневник" съобщи в края на май. Първият пункт за продажба на лотарийни билети е открит днес (10 юни) в обект на веригата в "Младост 1" в София. До края на юни подобни пунктове ще отворят врати в още десет столични района.

По думите на Петров целта е разширяване на мрежата за продажби, като по този начин ще се повишат и приходите на тотализатора. "Колкото повече хората играят, толкова повече те подкрепят българския спорт с всеки един фиш или талон", заяви той./Дневник бг

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени