Топадвокат от Перник изригна: Защо хората трябва да се борят за въздуха, който дишат, и за правото да имат вода....?!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 985 | Брой коментари 0
07:13 09.09.2019

Кризата с топлата и в някаква степен със студената вода в Перник основателно провокира много емоции. Хората се лутат между информации за проверки, очаквания, надежди и вяра, че нещата ще се решат по най добрия начин. Ето какво написа в социалната мрежа преди часове топадвокатката от Перник Анжела Асенова, известна с изключително силната си гражданска позиция по всички проблеми:

„Да се спре от „Топлофикация Перник” АД подаването на топлинна енергия, в частност –осигуряване на топла вода ....е неизпълнение на задълженията на „Топлофикация Перник” АД !!!

Да се спре и водоснабдяването на цели райони в Перник е нарушение на договорите между ВИК и потребителите- хората и фирми в Перник!!!

От страна на „Топлофикация Перник” АД и от ВИК, Перник се водят редица дела за неплатени услуги от потребители. Основанията за тези искове са, че между тях и потребителите са налице договори съгласно обявените от тях Общи условия, по които договори от потребителите не са им заплатени начислените от тях суми...

Но когато някой претендира права по договор , е добре да знае и какви са неговите задължения и да ги изпълнява и спазва!!!

А още по-малко като дилема пред хората от Перник може да се поставя изборът: Или ще дишате въздух, който поставя в риск Вашето здраве и здравето на Вашите деца и на бъдещите поколения...Или няма да имате топла вода !!!

Още по-малко, хората в Перник могат да се поставят в зависимост.... дали въобще да имат вода!!!

Всичко това са нарушения на договори съгласно обявените общи условия от „Топлофикация Перник” АД и от ВИК.....

И за неизпълнение на договорните им задължения „Топлофикация Перник” АД и ВИК дължат заплащане на обезщетение за причинените от тях вреди.....!!!

А ако с това се поставя и в риск общественото здраве...основният въпрос е: Къде днес са институциите...?! И защо хората от Перник днес трябва да се борят за въздуха, който дишат, и за правото да имат вода....?!”

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени