Топ 5 на най-опасните банди в света

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 364 | Брой коментари 0
15:13 22.02.2018

Престъпните банди се занимават с убийства, наркотици, рекет, кражби и отвличания. Те дотолкова са се разраснали, че на официалните власти вече им е доста трудно да се борят с тяхната престъпна дейност. Вижте едни от най-опасните престъпни банди по света:

Френската банда Ракая

Членовете на тази банда нямат специално облекло, което да ги отличава. Единствената им отличителна черта е, че запасват крачолите на панталоните си в чорапите. Обикновено те се събират в по-бедни квартали и станции на метрото и слушат музика. Те закачат всяка жена, която мине край тях. Членовете на Ракая не се бият и не крадат, както повечето банди. Тяхната основна цел е да преспят с колкото се може повече жени.

Якудза, Япония

Якудза набира членовете си от хора, идващи от покрайнините на обществото. Отличителен белег за принадлежност към мафията са многобройните татуировки по тялото – или отсеченият безименен пръст на лявата ръка, явен знак за лоялност към мафиотския бос след предходно предателство спрямо него и клана. Самите членове на Якудза се смятат за рицари-защитници на слабите.

Тапори, Индия

Членовете на бандата Тапори са обикновено по улиците и се опитват да измамят туристите. Те се стремят да демонстрират, че имат много пари и носят много бижута. Освен това си мажат косите с големи количества гел. Тапори не нападат чест, но са изкусни измамници.

Кани, Испания

По улиците на големите градове в Испания често се срещат групички от бандата Кани. Членовете и са млади мъже, които се събират на публични места и често нападат хора без никаква причина. Те винаги носят тъмни очила.

Арс, Израел

Членовете на израелската банда определят себе си като силно религиозни. Обикновено носят бейзболни шапки, на които е избродирано знамето на Израел. Те не се молят в храмовете, а по улиците. Носят обемни златни бижута и слушат силна музика на публични места. Понякога започват бой с някой минувач без причина./Дарик

Perfumes

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени