Coca Cola

Тина Търнър се омъжва

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 25.03.2013 | Прочитания 925 | Брой коментари 0
16:44 25.03.2013

Известната американска певица, 73-годишната звезда Тина Търнър съобщи, че след като получи швейцарско гражданство ще се омъжи. Тя ще сключи брак с германския музикален продуцент Ервин Бах, който е по-млад от нея с 20 години.

Певицата ще украси корицата на априлския брой на сп. "Вог". Тина Търнър и Ервин Бах са заедно вече 27 години. Певицата се запознава с първия си съпруг Айк Търнър през втората половина на 50-те години на миналия век. Двойката живее заедно 16 години, но бракът не е щастлив. През 1976 г. Тина Търнър получава развод, заявявайки, че през всичките години Айк я малтретира физически и морално.

Десет години след като е получила развода си, Тина Търнър сезапознава с германеца Ервин Бах. Двамата заживяват заедно от средата на 90-те години на миналия век. През 1998 г. Търнър и Бах се заселват в Кюснахт, близо до Цюрих.

На Тина Търнър са й били необходими почти 30 години, за да се реши да оформи официално отношенията с любимия си. Неотдавна Тина Търнър подаде молба за швейцарско гражданство. Скоро след това се разбра, че възнамерява също да сключи брак.

В Интервю за "Вог" Тина Търнър разказва, че гостите на сватбата й ще трябва да се явят с бели костюми. А също, че тържеството ще е в Кюснахт, чиито планински пейзажи, зелени поляни и чисти реки отдавна са се превърнали в неразривна част от живота на американката. По думите на Търнър досега не се чувствала толкова щастлива, както е в момента.

"Щастлива съм в Швейцария, тук се чувствам като у дома си, заяви неотдавна пред сп. "Блик" певицата, чието истинско име е Ана Мей Бълок. Не мога да си представя по-хубаво място за живеене."

Търнър увери, че в Швейцария се чувства защитена от намеси в личния й живот. Певицата не е имала публични изяви след турнето си през 2008-2009 г.

Ястията за празничната сватбена вечеря ще бъдат приготвени от любимите готвачи на Търнър Хорст Петерман и Рико Цандонела.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени