TIGER TEAM - Перник тръгва за победи в два големи турнира през уикенда

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1093 | Брой коментари 0
06:46 13.06.2019

Най-новият и бързо развиващ се клуб по бойни спортове в Перник ще вземе участие в два големи турнира през уикенда. Таекуондистите от отбора ще вземат участие в открития турнир в Румъния - Румъния оупън със осем свой състезатели, съобщиха треньорите на клуба Иван Димов и Кристиян Игнатов.

В същото време в двама от представителите на Кикбоксьорите на клуба ще отпътуват за Римини, Италия, където ще вземат участие в най-голяма световна купа през годината Best Fighter World cup.

Александър Киров и Деян Златанов ще се бият за честта на града ни.

 ‘’Изключително горди сме с постигнатото за толкова кратко време. Само за месец и половина успяхме да изградим една от най-модерните и функционални зали за такъв вид спорт в града и в същото време да оформим всички видове документации и организационни дейности, естествено не и без помощта на всички хора , които застанаха зад нас! Сега освен тези два турнира през този уикенд ни предстои и трети идната седмица в Охрид,Македония. Тренираме много здраво и усърдно и правим всичко възможно спортистите да са в спортна форма и да са психически подготвени за това , което ги очаква. Естествено има психо атаки срещу нас , но ние сме концентрирани върху нашата работа и спокойствието в клуба за състезателите и техните родители. Колкото до турнирите и успехите , ще правим равносметка след като премине този натоварен цикъл.” Съобщиха за perniknews двамата инструктори Кристиян Игнатов и Иван ДимовНай-новият и бързо развиващ се клуб по бойни спортове в Перник ще вземе участие в два големи турнира през уикенда. Таекуондистите от отбора ще вземат участие в открития турнир в Румъния - Румъния оупън със осем свой състезатели, съобщиха треньорите на клуба Иван Димов и Кристиян Игнатов.

В същото време в двама от представителите на Кикбоксьорите на клуба ще отпътуват за Римини, Италия, където ще вземат участие в най-голяма световна купа през годината Best Fighter World cup.

Александър Киров и Деян Златанов ще се бият за честта на града ни.

 ‘’Изключително горди сме с постигнатото за толкова кратко време. Само за месец и половина успяхме да изградим една от най-модерните и функционални зали за такъв вид спорт в града и в същото време да оформим всички видове документации и организационни дейности, естествено не и без помощта на всички хора , които застанаха зад нас! Сега освен тези два турнира през този уикенд ни предстои и трети идната седмица в Охрид,Македония. Тренираме много здраво и усърдно и правим всичко възможно спортистите да са в спортна форма и да са психически подготвени за това , което ги очаква. Естествено има психо атаки срещу нас , но ние сме концентрирани върху нашата работа и спокойствието в клуба за състезателите и техните родители. Колкото до турнирите и успехите , ще правим равносметка след като премине този натоварен цикъл.” Съобщиха за perniknews двамата инструктори Кристиян Игнатов и Иван Димов

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени