mycomputer.BG

ТЕСТ: Избери пейзаж и научи какъв си

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 229 | Брой коментари 0
08:34 25.07.2020

Разгледай снимките. Коя те привлича най-силно? Къде ти се иска да се озовеш в този момент?

1. Снежен пейзаж

2. Морски бряг

3. Планина

4. Поле с цветя

 

1. Снежен пейзаж

 Ти притежаваш вроден талант на лидер. Раждаш нови идеи, проправяш нови пътища. Имаш силна интуиция и това ти помага винаги да намериш правилната посока. Хората се доверяват на преценката ти и те следват, накъдето и да ги поведеш. Ти си визионер, какъвто всяка компания би искала да има в екипа си.

2. Морски бряг

Ти си комуникативен и открит. Широко скроен си и намираш общ език с всички. Хората се чувстват добре, когато са около теб. Ти си сърцето на всяка компания. С теб винаги е интересно и забавно. Притежаваш неизчерпаема енергия и винаги си готов да се забавляваш. Положителните емоции, които излъчваш, заразяват останалите. Затова и хората толкова те харесват.

3. Планина

На теб може да се разчита – във всеки един момент и за всичко. Ти си лоялен и предан. Винаги си готов да помогнеш, винаги си готов да се отзовеш. Хората често се допитват до мнението ти, търсят съветите ти. Думите ти ги успокояват, позволяват им да погледнат ситуацията от друг ъгъл. Помагат им да се издигнат над нещата. Умееш да изразяваш чувствата си и помагаш на останалите да осъзнаят и изразят своите.

4. Поле с цветя

Ти си оптимист по душа. Сърцето ти е леко и свободно. Умееш да се наслаждаваш на простичките неща в живота, защото знаеш, че именно те са най-важните. Стараеш се да изживяваш пълноценно всеки миг. Да се потапяш в него. Обичаш да доставяш удоволствие – на себе си и на останалите. Дали ще е с хубава музика или чаша вино, няма значение. За теб да постигнеш душевен мир не са просто думи, а философия на живот - знаеш, че, когато човек подреди нещата в себе си, нещата извън него също се подреждат./Обекти бг

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени