Тервел Пулев доброволец в "Спешна помощ" от днес

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 196 | Брой коментари 0
13:07 15.04.2020

Трикратният европейски медалист по бокс, олимпийски призьор и носител на интерконтиненталната титла на WBA Тервел Пулев се присъединява към екипа доброволци в УМБАЛ "Софиямед", съобщиха от клиниката. Боксовият ни шампион ще помага в отделението по "Спешна помощ" към болницата. Пулев ще се включи в дейностите по дезинфекция на помещенията, разделяне на пациентопотока и транспортирането на пациенти  в лечебното заведение под надзора на екипа на "Спешно отделение" и лично на неговия началник д-р Иван Христов. "Не е важно да си само победител в спорта, а преди всичко да си човек в живота", коментира спортистът.

За мотивацията си Пулев споделя, че е продиктувана основно от факта, че той и семейството му неколкократно са се лекували в медицинския комплекс. "Благодарим на всички наши доброволци, както и на г-н Пулев, които ни подкрепят безвъзмездно в този толкова труден етап от живота на всички ни-и в професионален и личен план. Това е поредното доказателство, че само заедно можем да се справим със световната пандемия и сме по-силни, когато работим ръка за ръка. Доброволческата работа на спортист от ранга на Тервел Пулев е показателно за неговото сърце и родолюбието, в което той и брат му са възпитани“, коментира д-р Христов.

При нужда, към доброволческата дейност в "Спешно отделение" на клиниката към Тервел Пулев е заявил желание да се присъедини и претендентът за световна титла в тежка категория на IBF и негов брат -  Кубрат Пулев.

Тервел Пулев започва работата си в звеното по "Спешна помощ" от днес./Кмета бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени