mycomputer.BG

Телевизията на Слави Трифонов става платена

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 527 | Брой коментари 0
15:59 27.07.2020

Телевизионният водещ Слави Трифонов обяви на страницата си във "Фейсбук", че притежаваната от него телевизия "7/8 Ти Ви" ще стане платена.

Той обяснява, че въпреки високата гледаемост рекламите са малко, а причината за това се крие в картела, наличен и в телевизионния бизнес.

"Има картел между двете национални частни телевизии и те задължават рекламодателите да предоставят целите си рекламни бюджети само на тях. И тук идва въпросът какво ще направим ние. Ние все още нямаме политическа власт, за да задължим държавните комисии да спазват закона", допълва Трифонов, чиято партия "Има такъв народ" бе регистрирана през юни.

Трифонов обявява, че заради това от 1 септември желаещите да гледат телевизията му трябва да платят 78 ст. с ДДС към пакета си от съответния кабелен оператор. Българите в чужбина ще могат да гледат през интернет сайта срещу месечен абонамент.

"Докато заедно не оправим собствената си държава, това ще е единственият начин да ни има", заключава водещият.

Телевизията започна излъчване в началото на ноември 2019 г., като дни след това Трифонов обяви голяма гледаемост. На 31 юли 2019 г. той заяви, че ще прави своя партия и свой телевизионен проект, за целите на който през есента купи телевизия "Стара Загора"./Дневник бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени