Театърът на Дупница гостува в Перник с постановката "Хотел между тоя и оня свят"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 196 | Брой коментари 0
17:19 18.02.2019

На 12 март от 19.00ч. в Перник гостува общинският театър на Дупница с постановката „Хотел между тоя и оня свят”.

В пиесата си „Хотел между тоя и оня свят” белгийският автор Ерик-Еманюел Шмит, ни завежда в едно напълно нетрадиционно и непознато място. Мястото между живота и смъртта! В материалистичният и в религиозния свят, такова място не е познато и не съществува. Но в пиесата си Шмит си позволява да постави героите си точно в този непознат и несъществуващ свят. Именно затова, въображението на автора се развихря и той размишлява, както за смисъла на живота на земята, така също и за нетленното, за отвъдният свят. И както казва една от героините на автора, „ако имах право на втори шанс,  бих го изживяла по  друг  начин”. Е, някой от тях имат право на втори „шанс”, но за други това е последната спирка преди смъртта.

Дали силата на любовта, която бликва между двама от героите, ще бъде онзи катарзис, който ще победи живота и смъртта, престои да видите в представлението на ОбДТ „Невена Коканова” гр. Дупница.

Участват актьорите: Ивайло Захариев,  Веселин Цанев,  Петко Каменов, Василка Сумева, Виктория Янева, Анастасия  Лавордашка, Снежана Малковска и Георги  Бояджиев.

Режисьор : Валентин Балабанов

Музика: Юри Ступел

Сценограф: Георги Славков

perfumeshop.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени