Така изглежда читалището в село Мещица

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 223 | Брой коментари 0

сн фейсбук
23:31 31.07.2019

Снимки на изпотрошени мебели и боклуци в читалището в село Мещица бяха пуснати в социалната мрежа. Потребителите за пореден път бяха свидетели на безнаказаното поведение дали на деца, дали на възрастни, търсейки някакво абсурдно развлечение в това да рушат.

Според хората там процесът върви от месеци. Коментарите са най-различни – от такива, че „всички сме били деца”, до „младите не ги интересува нищо”.

Ето и някои от тях::

„Много неща има за писане и коментари по темата.... Но заключението е едно нямат респект и уважение това днешното поколение.. При разни темподобни деяния гледаш доволни усмивки и от родителското тяло включая и на тъй наречените баби горди от своите буйни отрочета.... Анархия и пълна простотия... Няма лек...!!”

„Не знам какв се е случило при вас но децата, които идват лятото при нас вършат същите щуротии! За един месец счупиха стъклото на задния вход на читалището на стойност 108 лева, 5 стола, витрината за медалите и грамотите и клавиатура на един от компютрите по Глобални библиотеки! Това поколение с изключително малко деца е просто невъзможно!”

„Читалището, не беше

в чак толкова “добро “ състояние и преди тези 10 годишни “вандали”. Да , не е правилно, затова сега трябва да си понесат отговорността и да почистят. До колкото става въпрос за тениса, там не влизат само деца!”

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени