mycomputer.BG

Тайгър Тийм Таекуон-до клуб проведе пореден обучителен семинар

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 422 | Брой коментари 0
15:50 24.09.2020

Един от най-добре познаващите  техники и форми  в Европа Мастър Вергилий Ситнилски направи пореден обучителен семинар при перничани. Този път събитието беше организирано само за майсторските степени в клуба. Както знаем пернишките тигри са единствения клуб на територията на града, които разполага в отбора си с цели шестима спортисти с майсторкса степен- черен колан!

„Изключително ползотворно и полезно събитие. За пореден път  се убеждавам , че човек трябва постоянно да се усъвършенства и да разширява познанията си за това , което се занимава. Повишаването на знанията , а респективно и нивото на техника на изпълнение и преподаване  е с екзистенциално значение и е в основата на изграждането на добър отбор , колектив и стойностни спортисти и хора като цяло! Именно заради това днес в Тайгър Тийм проведохме пореден семинар! Мастър клас с Мастър Вергилий Ситнилски - \/|| Дан Таекуон-до ИТФ ! От името на всички спортисти с майсторски степени в клуба , за които беше организиран семинара изказвам благодарности за страхотното преподаване и отношение на Сахьоним Вергилий Ситнилски! Заедно можем повече „ – сподели треньорът на клуба Кристиан Младенов

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени