Тайгър Тийм с отлично представяне на Перник оупън!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 432 | Брой коментари 0
07:04 12.11.2019

Мощен пробив и в Таекуон-до - отлично представяне ,14 от 19 финалисти и Купа за Тайгър Тийм ! Това е равносметката от участието на младият пернишки клуб в провелия се турнир по таекуондо в Перник.

„19 състезатели , от които 3-ма дебютанти играещи и в по-високи категории от своите.. завоюваха 6 златни , 8 сребърни и 3 бронзови медала от провелия се в Перник турнир през Уикенда! 14 финала изиграха нашите тигри , което е прекрасно , защото всички състезатели играха в отделни категории!

Нямаше хора от нашият клуб , които да вземат медал , докато са сами в категорията и играят помежду си, което прави успеха ни огромен!

Всички играха срещу опоненти от други клубове, каквото реално е и нашето желание, заради което разпръскваме състезателите в различни категории. 14 изиграни финала от 19 души е гръмко представяне и ние сме изключително горди от нашите състезатели!

Изключителен малшанс за нас да грабнем и отборната купа , 7 загубени финала в последните секунди бяха спънка пред някои от състезателите ни , които иначе имаха невероятно представяне и изиграфа фантастични срещи. Продължаваме работа и очаквайте от Тайгър Тийм с нови новини и подвизи у нас и в Европа” – споделя треньорът Кристиан Младенов

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени