mycomputer.BG

Тайгър Тийм пред ново, сериозно изпитание: Държавен шампионат по таекуон-до в Благоевград!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 14.02.2020 | Прочитания 630 | Брой коментари 0
14:59 14.02.2020

През този уикенд предстои Републиканския шампионат на България, които е и квалификация за селекция на национален отбор на страната ни. Освен , че ще са най-многобройния пернишки клуб , тигрите се нареждат на второ място по брой участници за цялата страна  в най-важното за годината състезание след домакините от Фолкън Благоевград. Ето и няколко думи от треньора на клуба

“Предстои най-важния и сериозен тест през годината. Той не може да се сравнява с останалите турнири , на които може да  участва всеки, за да трупа опит.

На Държавния шампионат идва по сериозната организация и  участват само състезатели одобрени от Европейската федерация ,  деца над 11 години, юноши и девойки, мъже и жени. Това реално е най-важното състезание за всеки един клуб и всеки един спортист , които има разрешение да участва. Горд съм да съобщя пред пернишката общественост , че Тайгър Тийм е на второ място по брой участници в шампионата . Всички перфектно подготвени и очакващи с нетърпение това предизвикателство! Това е квалификация на националния отбор за 2020 година и се надявам да зарадваме града с успех! Вярвам в нашите тигърчета и съм сигурен , че ще оставят сърцата си на татамино! Успех и на вашите читатели. Да живее спорта! “ завърши Кристиян Игнатов.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени