Тържество по случай Нова година за състезателите по борба в "Миньор"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 338 | Брой коментари 0
15:18 28.12.2017

С вкусна торта и приятни емоции изпратиха 2017-та година малките шампиони  по борба към СК „Миньор" . Сладкото изкушение беше по предложение на кмета на Община Перник Вяра Церовска и нейния заместник Денислав Захариев, които поздравиха момчета за добрите резултати през годината.

Въпреки строгият хранителен режим, към който се придържат малките шампиони, този път бяха  привлечени от сладкото предизвикателство. Малчуганите бяха придружени  от техните треньори, начело със световния и  европейски шампион по борба класически стил Иво Ангелов. По традиция той връчи на младите надежди по борба поощрителни парични награди от по 100 лв. Паричните отличия отидоха при медалистите от Републиканското първенство по борба – Антонио Гаврилов, Християн Петров, Владислав Славчев и Роберто Владов.

„Бъдете живи и здрави и догодина да има повече шампиони. Пожелавам ви да бъдете изпълнителни не само в залата, но и вкъщи, и в училище.  Разбира се и по-малко контузии", с тези думи се обърна Ангелов към момчетата, с които не скри, че се гордее от постигнатите резултати.

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени