Търсят се рокли и костюми за абитуриенти без родители

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 959 | Брой коментари 0
17:06 03.03.2020

Година след своя бал с рокля дарена от непознат, Яна става част от кампанията за набиране на костюми и рокли за своите приятели, лишени от родителска грижа. Разказва, че емоциите от завършването й още са живи. И мечтае такива да има всяко българско дете. Благотворителната инициатива, в която участва младото момиче се казва "Облечи дете в нужда".

Трескавата подготовка по корекцията на събраните дрехи вече е в разгара си. Бъдещите абитуриенти обличат балните рокли, а специалисти изчислят всичко до милиметър, за да изглеждат като ушити специално за тях. Споделят, че го правят с особена тръпка и голямо желание.

За бъдещите абитуриенти освен дрехи се търсят още аксесоари,  гримьори и хора, които биха помогнали в организацият на самите тържества. Всеки дарител може да получи сертификат, както и снимки от празника на детето на което е помогнал.

Ако искате да подпомогнете благотворителната инициатива, може да се свържете с Диди Помакова - организатор на кампанията, тел.: 0888960801 /източник Канал 3

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени