mycomputer.BG

Свиват разходите на ФК „Миньор“ заради кризата

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 207 | Брой коментари 0
14:18 07.04.2020

С 30 % ще бъдат свити разходите на футболен клуб „Миньор“ в условията на кризата, която „удари“ не само спорта.

„Решението на Управителния съвет е продиктувано от моментната ситуация, не само у нас. Смятам, че тази мярка е съобразно ситуацията, правилна. За да може клубът да премине през тази ситуация възможно най-безболезнено. Спортно-техническото ръководство е запознато  с това решение. За да може и футболистите да са наясно с тези неща. Вярвам, че ще го приемат като общо решение, за да може всички заедно да преминем през тази тежка ситуация. И когато всичко това премине добрите времена за Миньор да са пред него“ – сподели Мартин Жлябинков, член на УС.

Намаляването на разходите ще е в сила до падане на извънредното положение. След това клубът ще се върне към стандартното си функциониране.

Ежемесечно клуба се финансира по различни начини – от общината, от спонсори. До момента Миньор е финансово спокоен. Тези 30% намаление ще помогнат след като мине тази криза жълто-черните да продължат спокойно напред.

Coca Cola

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени