Световноизвестни сноубордисти снимат филм за България

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 237 | Брой коментари 0
08:13 03.02.2018

30 световноизвестни фрийстайл сноубордисти пристигнаха в България, за да се включат в заснемането на филм, посветен на културата на зимния спорт.

„За първи път събираме цялата банда от Stinky Family заедно и се радвам, че това се случва именно тук, в България“, сподели Христо Петков, основен двигател на събитието, за което ще се говори дълго сред сноуборд средите. Той допълни, че е много трудно да събереш всички райдъри по време на зимния сезон, тъй като те са много заети.

Целта на филма е да се покаже една различна точка за България през погледа на хората, които никога не са били тук и да се постави страната ни на световната сноуборд карта. Филмът излиза през септември и ще се разпространява в повече от 25 държави.

Вече цяла седмица Stinky Family обикалят цяла България, като правят триковете си из центъра на София, хижа в Стара планина, а миналата събота демонстрираха най-доброто от сноуборда в Боровец на специално изградено трасе./Дарик

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени