mycomputer.BG

Сватба по балкански: Синът на Цеца вдигна тържество за 100 хил. евро

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 749 | Брой коментари 0
08:24 30.11.2019

Пищна, типично балканска сватба, вдигна синът на Цеца Величкович - Велко Ражнятович. С оркестър, скъпи коли и блестящи тоалети, Велко сключи брак с Богдана Родич пред близо 500 души. Според сръбските медии тържеството е струвало над 100 хил. евро.

Празненството започва в родния град на булката – Тител, където Велко откупи съпругата си с 20 хил. евро.

След това конвоят от скъпи коли, начело с младоженският Ролс Ройс, се отправя към Белград. Двойката се врече пред Бог на церемония в църквата "Свети Сава“, а след това продължават купона в най-луксозният сръбски хотел "Хаят“.

На церемонията имало и много символика – Ролс Ройсът на младоженците е бил собственост на Драгана Миркович, двойката бе бракосъчетана от отец Стефан Сарич, който е личен свещеник на фамилия Ражнятович от дълги години, а по време на празненството булката смени четири тоалета, един от които бе самата Цеца се омъжва за Желко Ражнятович.

Самата Величкович сменя два бляскави тоалета по време на сватбата, като сръбските медии отбелязват, че по време на цялото празненство, тя не е носила нито едно бижу.

Богдана Родич вече чака първото си дете от Велко Ражнятович. Щастливата новина двойката обяви още през октомври./Днес бг

Coca Cola

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени