mycomputer.BG

Свърши рахатът на жителите в бл. 11 в "Мошино"! Вижте защо!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 20.10.2020 | Прочитания 776 | Брой коментари 0
13:47 20.10.2020

Община Перник започна принудително изземване на общински жилища от наемателите им в блок №11 в кв. „Мошино“. В първия ден от акцията ще бъдат иззети 6 апартамента, а до края на седмицата броят им ще бъде 21. Това се налага тъй като нито един от наемателите не е освободил доброволно жилището си след като заповедта му е връчена, а законовият срок е изтекъл.

До принудителното освобождаване на общинските жилища се стигна след като наемателите им не са подали необходимите документи в началото на 2020 г. Освен това при проверки през месец август в блока са установени десетки нарушения, след които самонастаняване без необходимите документи, системно неплащане на наеми и консумативи, унищожена общинска собственост, многократни нарушения на Наредба №1 за обществения ред и много други.

При днешното изземване в апартамент на първия етаж, в който според всички документи е необитаем бе установено самонастанило се семейство.

Coca Cola

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени