Lotus homes

Строежът на кръстовището с кръгово движение в кв. „Изток“ тече по график

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 927 | Брой коментари 0
13:11 05.08.2019

Строежът на кръстовището с кръгово движение в кв. „Изток", микрорайон „Ладовица" тече по график. Пътното съоръжение ще бъде пуснато в експлоатация през месец октомври. Това стана ясно на проведена на място днес среща между кмета на Перник д-р Вяра Церовска, кмета на кв. „Изток" инж. Емил Костадинов, главния инженер на Община Перник – Богомил Алексов и представители на фирмата изпълнител.

Обектът е разделен на три етапа, като в момента се изпълнява първият, който до края на месец август трябва да бъде приключен. Спешно са премахнати кабели на ЧЕЗ Електроразпределение, които са били извън обхвата на трасето. Отстранен е и проблемът със завиряването при обилни валежи на участъка под мостовете при пътния възел на бул. „Юрий Гагарин" със Скоростната магистрала.

При строежа на газопровод през 2002 г. са били прекъснати оттоците за дъждовна вода, което предизвикваше наводнения по трасето, като комуникацията вече е възстановена.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени