Стоянка Мутафова представя биографичната си книга в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 369 | Брой коментари 0
08:31 15.04.2018

На 17 април Стоянка Мутафова и екипът  й гостуват в Перник. В ресторант „Струма” ще бъде представена  биографичната й книга "Добър вечер, столетие мое!". Пернишката публика ще има възможност и да разговаря с Примата на театъра. Началото е от 19 часа.

Биографичната книга „Добър вечер, столетие мое!“ представя живота на великата българска актриса  – бурен, превратен и интересен, изпълнен със смешни и тъжни моменти и с много предизвикателства и успехи, той е пред вас в цялата си пъстрота.Любимата актриса на поколения българи Стоянка Мутафова разказва искрено и с чувство за хумор за себе си и за хората, с които е живяла и работила. Мемоарите й са своеобразна галерия на нейното столетие – родена през 1922 година, тя и до днес, на 95-годишна възраст, продължава да играе на театралната сцена и да прави турнета.

В търсенето на тайната на вечната й младост се включват Стефан Данаилов, Любо Нейков, Христо Гърбов, Албена Павлова, Мария Статулова, Богдана Карадочева, проф. Здравко Митков, Йорданка Стефанова, Ирен Кривошиева, Янина Кашева, Ненчо Илчев и още колеги и приятели на актрисата, които разказват своите спомени за преживяното със Стоянка.

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени