Стефан Данаилов: Народната любов доказва, че съм имал един достоен живот

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 242 | Брой коментари 0
08:49 01.04.2018

Искам да дам някои обяснения. Нашите срещи с почитателите на българския театър са в два варианта - без моето участие, аз участвам под формата на монолог. Невъзможно ми е да бъда навсякъде. Другият вариант на срещите са като представлението на 9 декември в Народния театър, каза Стефан Данаилов в сутрешния блок на Би Ти Ви.

Имам още много спомени, които не можах да разкажа в книгата. Великден е един от най-чудесните християнски празници. Майка ми почваше да меси празници за Великден 3 дни преди празника. Носих и връщах до фурната по 11 тави с козунаци. В дома ми са правени всички християнски ритуали, разказа Ламбо.

Ежедневно си мисля за опрощението, възмездието е малко по-сложно. Днес е Лазаровден, дай Боже, нацията ни да се излекува. Плаша се от думата възмездие, но опрощение съм по-склонен да приема, каза още той.

Днес в Бургас ще ми е много приятно. Тук съм изживял едни от най-щастливите моменти с живота си - получих първата си награда с Марги Хранова на песенен фестивал. В този град разбрах, че съм станал много популярен артист, каза още той.

Народната любов я усещам, приятно е да знаеш, че хората те харесват. Много е хубаво, това не е било заветната ми мечта, но доказва, че съм имал един достоен живот. Не разбрах защо Васил е отказал наградата "Икар", той заслужава награда, и то още по-голяма. Може би грешката е, че бяха предложени двама души за една и съща. Аз се радвам на всички награди. Награди с връзки не съм получавал, допълни Данаилов./Източник: 168chasa

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени