Станка Златева:Искам да имам свои деца!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 168 | Брой коментари 0
08:34 05.12.2017

За семейство и деца се замисля световната шампионка Станка Златева. Петкратната победителка мечтае за бебета, а повод за тази промяна у нея, е залата, която откри, научи HotArena.

Златното момиче на българската борба тренира малчуганите в спортна зала в Сливен. Успоредно с това обаче се замисля и за свои собствени деца, пише „България днес”.

„Вече искам и аз да имам свои деца”, признава Станка. Шампионката тренира десетки малчугани, момичета и момчета, а компанията им редовно й напомня, че й е време за семейство.

Шампионката е отдала цялата си любов и внимание на възпитаниците си, а те й отвръщат с любов и старание на тренировките. Работата с хлапетата се харесва много на Стани и я кара да се замисля за собствени деца.

Но шампионката има своя философия по въпроса.

„Всяко нещо идва с времето си, човек не бива да се бърка и да насилва нещата. Искам деца, но на този етап не искам да бързам и да насилвам нещата. От дълги години мечтаех за своя зала и ето, че това се случи.

Ще дойде времето, когато ще намеря подходящия мъж и ще имам деца”, признава Станка.

Шампионката не крие, че в момента е изцяло погълната от работата си. Тя е щастлива, че децата, които обучава проявяват такъв ентусиазъм в тренировките с нея. И често й се налага да ги убеждава да бъдат по-търпеливи, тъй като редовно искат да удължават часовете си с нея.

Децата са страхотни, тренират с голямо желание. Дори искат да остават след занимания и да тренират допълнително, не мога да ги изгоня. Опитвам се да им обясня, че всичко става с много усилия и години постоянство, а също и да бъдат търпеливи.

Нямам илюзии, че всички ще станат спортисти, но поне да са в залата, да се възпитават да са добри хора, вместо да се шляят по улиците”, коментира Стани.

Самата Златева живее в Сливен, недалеч от родното си село Крушаре. Шампионката признава, че дори и не си помисля да се връща в София – щастлива е в провинцията и няма никакво намерение да си разваля спокойствието.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени