mycomputer.BG

Станислав Владимиров: Започва ремонтът на пречиствателната станция, работим и по подмяната на водопроводната мрежа в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 29.12.2019 | Прочитания 482 | Брой коментари 0
12:51 29.12.2019

 „В тази ситуация ни е нужна подкрепа от всеки.  Благодаря на г-жа Корнелия Нинова, че дойде в Перник, за да изслуша проблемите ни, както и на всички, които продължават да помагат на града и общината. Перничани са изправени пред голяма криза, затова е нужно да работим бързо и в синхрон с държавните институции“. Това каза кметът на община Перник Станислав Владимиров след среща с председателя на БСП Корнелия Нинова. Той добави, че на пречиствателната станция се създава нуждата организация, за да започне изключително наложителният ремонт, който да гарантира, че дори и при замътняване на водата до потребителите тя ще достига чиста.

„Днес имам и среща с министър Караниколов и зам.-министър Нанков, свързана с организацията за подмяната на водопроводната мрежа в Перник. Това е най-големият проблем пред общината в момента, защото какъвто и режим да наложим, водата изтича по улиците на града. След разговорите ми с премиера Борисов той се убеди, че това е най-важната стъпка, по която да се работи, за да гарантираме чиста и качествена питейна вода на перничани, и за да спрем течовете“, обяви кметът на община Перник.

Градоначалникът каза още, че заради юридически спънки е имало двувластие във В и К дружеството в Перник. Той уточни, че проблемът вече е изчистен и от два дни прокуристът на В и К – Перник вече прави доста по-добра организация и по изпълнението на водния режим и по мерките, които трябва да бъдат изпълнени.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени