mycomputer.BG

Станислав Владимиров: За пореден път някой се опитва да опъва нервите на перничани!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1246 | Брой коментари 0
13:07 12.05.2020

За пореден път някой се опитва да опъва нервите на перничани, като виновен за това сега е „Топлофикация” – така кметът на града Станислав Владимиров коментира ситуацията в която са поставени хиляди перничани, оставени без топла вода.

В ефира на БТВ кметът каза още, че има безброй чиновници, които да наблюдават действията на такъв тип монополист като "Топлофикация

На кмета всичко му приличало на играта "ще го направим на инат - вие ни затворихте шламохранилището, а ние пък няма да подадем вода на перничани". Градът е вече от седмица без топла вода, въпреки че министър Емил Димитров заяви, че има условия топлофикацията да мине на природен газ.

Оттук нататък Владимиров ще търси разговор с институциите, за да могат да се предприемат действия.

Владимиров не вижда как шламохранилище, което "по цяло чудо не причинило огромни щети на перничани", ще заработи отново. Няма вариант всички да преминат алтернативно отопление през зимата, според кмета.

Припомняме, че градът остана без топлоподаване след инцидента на 7 май, когато се скъса дига в шламохранилище "Седми септември". Оттогава ТЕЦ "Република" спря работа.

Coca Cola

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени