mycomputer.BG

Станислав Владимиров получи плакет за развитието на борбата в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 12.10.2019 | Прочитания 435 | Брой коментари 0
13:46 12.10.2019

Кандидатът за кмет на община Перник Станислав Владимиров бе гост на четвъртия международен турнир по борба за купа "Иво Ангелов", чийто организатор е именития пернишки спортист.

 Владимиров получи специален плакет за развитието на борбата в Перник. „Преди време Иво Ангелов дойде при мен в парламента, защото търсеше съдействие за реализирането на идеите си за ремонт на зала „Дружба“. Тогава ми каза „дано не си поредният политик, който ще ме излъже“, спомни си Станислав Владимиров при откриването на турнира. Той добави, че само година по-късно зала „Дружба“ е била ремонтирана и тази инициатива вече дава резултати. “Толкова млади хора искат да се занимават с борба, спорт , който е донесъл много слава на нашия град. Затова им пожелавам много успехи и да вземат поне частица от духа на Иво Ангелов, който е донесъл и ще продължава да носи победи на Перник“, каза още Станислав Владимиров.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени