Станислав Владимиров обяви първите неща, които ще направи като кмет на Перник, вижте с какво ще започне!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 04.11.2019 | Прочитания 4422 | Брой коментари 0
12:27 04.11.2019

 „Огромно благодаря на Перник! На всички, които дадоха глас за мен и ми повярваха. Емоциите приключват точно след два-три дни и още с първия ден, в който стъпим в общината ще направим много точен одит на всичко,което заварваме. Ще го покажем на цялата пернишка общественост. Този мандат ще се отличава с изключителна прозрачност. С постоянна връзка с гражданите. В кампанията перничани ни отправиха послание да има по голяма връзка с хората,  и ние това ще го изпълним.Ще бъда постоянно сред хората, за да усещаме пулса на нашето общество.“ – каза днес на първата си официална пресконференция Станислав Владимиров, избран за кмет на Перник.

„На старта на кампанията прогнозите бяха за наша загуба. Но ние направихме една енергична и различна кампания. С моите колеги, които спечелиха кв.Изток, Батановци, Църква. Шансът ни беше да достигнем до възможно повече хора. Ние нямахме възможностите на нашите опоненти. Затова заложихме на искреност и откритост в срещите си с хората. Никой не вярваше, че този тип кампания и този опит да се стигне до възможно много хора, ще доведе до голям резултат. В кампанията имаше много енергия, но всеки си задаваше въпроса дали тази енергия ще влезе в урните. Аз вярвам в Перничани. Ние показахме, че когато има правилна кампания и отправиш точните послания, можеш да получиш доверие.

Това е изключително доверие към нашия екип. Знам, че хората имат огромни очаквания към мен и екипа ми. Заедно с моят екип ще положим нечовешки усилия, всички обещания които поехме и очакванията, които има към нас да ги оправдаем.

Показахме, че въпреки ромските секции, въпреки огромният ресурс ,който беше срещу нас – ние можем да направим своя избор свободно.“ –каза още Владимиров.

Владимиров беше категоричен, че е наясно с огромните очаквания на перничани. Резултатът вчера е показал, че енергията и желанието за по-различно развитие на Перник я има. „Аз знам, че за мен са гласували не само членове на БСП, но и много десни. Заявявал съм, че ще бъда кмет на всички перничани, не на БСП. Кметството означава работа от първия ден, никакви компромиси. Показвал съм, че имам волята да не правя компромиси, които да бъдат с моите принципи“ – каза още той.

Привличане на инвеститори, гъвкава финансова политика и силна икономика – това са нещата, върху които трябва да легне политиката в  общината. „Имам различно виждане за разходването на средствата в общината.Те не са много, но не са и малко. И всичко ще става пред очите на перничани.Перничани имат нужда да знаят всеки един лев, който те са платили като данък, как е разходван“ – категоричен беше Владимиров.

В рамките на близките дни ще се оформи екипа на кмета, след това ще се направи пълен одит, който ще се покаже на перничани, за да знаят какво е актуалното състояние на общината. Ще се направи по-различен бюджет.

„Само глупаците започват всичко отначало. Всичко което е добро и е започнато, ще продължи.Знаете има големи проекти, които са от 7-8 години назад. Проекти започнати още при покойната Росица Янакиева – като този за транспорта и водния цикъл.Те трябва да се  изпълнят възможно най-скоро. Работата на кмета е постоянна комуникация с всички институции, затова първите ми действия ще бъдат свързани със срещи с всички  тях.“ – поясни Владимиров.

Няма да има лов на вещици в общината, както вече казах, категоричен беше Владимиров. По време на кампанията не си позволих да направя нито една фалшива новина, нито да нападна моите опоненти. А тяхната кампания беше и да правят фалшиви новини - една от тях е че ще сменя цялата администрация. За разлика от тях аз знам как да работя с тази администрация, познавам работата с тях и няма да има никакъв проблем да работим, за да направим дейността на общината по успешна.

 

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени